POFF-iltaklubi

1.11.2015

Lauantain 28.11. näytösten jälkeen alkaa festivaalin iltaklubi, jossa esiintyvät Keuhkot, Pelagos ja Pink Twins. Tapahtumapaikkana on Annankatu 6.

Keuhkot

Keuhkot on legendaarinen ja eksentrinen suomalainen yhtye, joka on toiminut 1980-luvun lopusta asti. Yhden miehen yhtyeen musiikki on omalaatuista ja primitiivistä, ja sille on vaikeaa mainita vertailukohtia. Keuhkot on tunnettu audiovisuaalisista, performanssia muistuttavista keikoistaan, jotka ovat julistavia ja uhmakkaan karkeita.

Keuhkot – Pinkki ja ruskee
Keuhkot Tampereen Klubilla 2011

Pelagos

Uuden bändin ensimmäisen ep:n julkaisukeikka! “The extended play offers a keyhole to the bands soul landscape within four vigorous musical presentations. In the main roles are a big sound, cyclic musical elements and artistic eclecticism.”

Pelagos Bandcampissa
Cathedral on the Beach -musiikkivideo
Pelagos Yyterin hiekalla

Pink Twins

Vuodesta 1997 toiminut Pink Twins on helsinkiläinen duo, jonka musiikin ja visuaalisen taiteen risteyskohdassa olevaa tuotantoa on esitetty ympäri maailman. Kaksikko oli tänä vuonna ehdolla Ars Fennica -palkinnon saajaksi. Keikoillaan Pink Twins on yhdistelmä elävää elektronista musiikkia ja videotaidetta.

Live at Jättömaa 2013

 

LIPUT: 8 euroa (Rapajöötin jäsenkortilla 7 e)

Iltaklubin liput voi ostaa joko paikan päältä tai ennakkoon: strose@utu.fi / 044 3096668